Bestil foredrag om vandring i Grønland

Jeg holder løbende foredrag og workshops om Grønland. Jeg har boet i Grønland af flere omgange og gennemrejst landet på kryds og tværs.

Helt aktuelt er min bog Naturguide Grønland lige udkommet – 384 sider spækket med flotte fotos og dybdegående information om Grønlands natur. Guiden indeholder også forslag til intet mindre end 70 vandreture.

Men hvordan er det at vandre i Grønland? Hvordan forbereder man sig bedst, og hvor finder man de smukkeste vandreruter? Hvilket hikingudstyr får man brug for?

Til mine foredrag fortæller jeg indgående om vandring i Grønlands smukke natur, baseret på mine egne oplevelser på utallige vandreture i landet. Alt sammen illustreret med nogle af mine flotteste billeder. 

Oplev blandt andet mine beretninger fra udfordrende vandreture i Jameson Land i Nordøstgrønland, Paradisdalen i Sydgrønland, Isfjorden i Ilulissat eller om den ikoniske Arctic Circle Trail. 

Hør mere om mulighederne for at bestille et foredrag ved at maile eller ringe til mig her.

Foredrag på Isfjordscentret i Ilulissat, Grønland. - Foto: Janne Breinholt Bak
Maniitsoq - Photo Bo Normander
På toppen af Maniitsoq-øen i Vestgrønland. - Foto: Bo Normander
Fra min vandretur i Jameson Land, hvor jeg har slået mit telt op tæt på Gåseelven. I baggrunden ses de høje, altid snedækkede fjelde i Liverpool Land. Foto: Bo Normander
Eventyrland som taget ud af Ringenes Herre. Fra Arctic Circle Trail. Foto: Bo Normander
Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*